С какво ще запомним този ден?  В голямата си част шофьорите

...
С какво ще запомним този ден? 
В голямата си част шофьорите
Коментари Харесай

Психиатър: Агресивност на пътя с луксозен автомобил е белег за комплекси

С какво ще запомним този ден? 

" В огромната си част водачите на първокласни коли са хора с изразени комплекси " - още от коментара на психиатъра доктор Цветеслава Гълъбова, директор на Психиатричната болница " Св. Иван Рилски " в Нови Искър, чуйте в Podcast новините. 

И още от тематиките, които ще чуете:  

Служители на Регионалните здравни инспекции в цялата страна излязоха през днешния ден на народен митинг с искане за нарастване на заплатите им със задна дата, както и за унищожаване на насъбраните диспропорции в заплащането на разнообразни чиновници, които са на една и съща служба. Ако настояването не бъде задоволено, ще се премине към ефикасни протестни дейности и групови оставки, заплашиха протестиращите. 

Младият ни гений Пьотр Нестеров не съумя да доближи до главната скица на Sofia Open, съобщи " ". Българинът загуби с 4:6, 2:6 от състезаващия се за Швеция румънец Драгош Николае Мадараш във втория квалификационен кръг на конкуренцията. Така след вчерашния си ефектен дебют на равнище АТР, когато Нестеров победи опитния италианец Салваторе Карузо, през днешния ден младият ни представител не съумя да сътвори втори следващ героизъм. Нестеров, който след днешното възобновяване на ранглистата е №903 в света, позволи много наивни неточности в хода на мача, явно плод на неговата младост и липса на опит на сходно равнище.

13 души, от които седем деца, починаха, откакто мъж стреля в учебно заведение в съветския град Ижевск. Ранени са и 14 деца и седем възрастни. Руските управляващи са открили самоличността на стрелеца, който се самоуби по-рано. Той е Артьом Казанцев на 34 години, някогашен ученик на учебното заведение. Бил е регистриран в локален психодиспансер. Мъжът е бил облечен с черна фланелка с нацистка символика и е носил маска на лицето. По информация на Росгвардия, представена от БНР, нападателят е бил въоръжен с два газови револвера, модифицирани в бойни. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че става дума за терористичен акт, осъществен от неофашист.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести.

Последвайте ни в: - -

Какво ни впечатли доскоро? 

За първи път жена министър председател и за първи път от Втората международна война насам - крайнодясно държавно управление. Такъв се оказва най-вероятноят сюжет за една европейска страна след предварителни парламентарни избори. Къде се случва това и за какво се чу предизвестието, че  " популизмът постоянно завършва с злополука ", чуйте в Podcast новините. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР